Kospel – leder inden for innovation, moderne teknologi og kvalitet

Firmaet Kospel blev grundlagt i 1990 af dets nuværende bestyrelsesformand, Ingenør Krzysztof Łukasik, der startede udviklingen og installationen af ​​de første gennemstrømsvandvarmere, der var bygget af ham selv.

I dag er Kospel en af ​​Europas største producenter af elektriske vandvarmere, elektriske kedler, varmtvandsbeholdere, varmepumper og solfangere. Virksomheden har 4 moderne produktionsfaciliteter.

Deres produkter er velkendte i 57 lande fordelt over hele verden. Kospel øger systematisk deres salg og udvider handelsområdet, hvilket nu kommer os til gode i Danmark. En sådan imponerende succes er opnået ved konstant innovation, teknologisk udvikling, fremragende kvalitet samt et højt niveau af kundetilfredshed.

Fra idé til implementering

Starten på hvert produkt begynder i tankerne hos designere og konstruktører. Baseret på prototypen de kommer frem med, udarbejder ingeniørafdelingen en gennemførelsesproces.I mellemtiden tager værkstedet sig af de maskiner og værktøjer, der er nødvendige for masseproduktion.

Produktions automatisering

De fleste komponenter er fremstillet ved hjælp af avancerede CNC-maskiner. De fleste produktionsstadier overvåges automatisk. Dette sikrer høj effektivitet og perfekt præcision og kendetegner de produkter Kospel sender på markedet.

Samleprocessen er den vigtigste fase i hele fremstillingscyklussen. Dette trin kræver absolut høj teknologi og overholdelse af procesplanen.
Standardisering og procedurer er garantien for det højeste kvalitetsniveau på Kospels produkter.
Kospels produkter gennemgår forskellige test afhængig af hvilket produkt der er tale om således at det tilsikres at produktet lever op til den høje europæiske standard.

Kvalitetskontrol

Firmaet Kospel har udviklet sit eget kvalitetsstyringssystem. I hvert produktionsstadie testes hver enkelt komponent.
Hvert færdigt produkt bliver ligeledes kontrolleret og testet så det sikres at det lever op til Kospels høje kvalitetskrav, inden det bliver pakket og leveret til kunden. Derfor er hvert produkt mærket med Kospel garantitegn.

Vi er hos Elvandvarmer.dk derfor stolte af at kunne forhandle Kospels produkter i Danmark.

Tilføj ekstra tilbehør